OPVANG

Elk jaar lijken de asielen en stichtingen steeds voller te raken met gevonden/zwangere moederpoezen, gevonden, gezond of zieke kittens. In 2021 was het zelfs zo erg dat een asiel in de regio zo vol zat dat er echt niks meer bij kon. Wij gaan dan ook opvangen. Dit doen wij kleinschalig en in huiselijke kring, met andere katten zodat socialisatie ook sneller gaat.  Medische opvolging gebeurd door Dierenkliniek de Ark.

Per 1-1-2022 gaan we over op vroegcastratie van kittens. Studies hebben uitgewezen dat er geen extra risico is op allerlei problemen op latere leeftijd. Wij willen dit om eventuele nestjes te voorkomen, er leven namelijk al genoeg zwerfkatten in Nederland.

Kittens worden geplaatst 12 weken na geboorte en/of na de 2e vaccinatie. Alle katten worden ontwormd, ontvlooit, gechipt, gecastreerd/gesteriliseerd en 2 x ingeënt voordat ze ter adoptie gaan. 

Wij hanteren momenteel een vergoeding van € 125,00 per kitten en gaan normaliter per koppel ter adoptie.

kLIK OP DE KNOP “ADOPTIE AANVRAAG” WANNEER JE INTERESSE HEBT IN EEN KAT/KITTEN EN VUL HET FORMULIER VOLLEDIG IN.

Adoptieprocedure 

Na invullen van het formulier, nemen wij contact op om eventuele aanvullende informatie.
Daarna zal u gekoppeld worden aan het pleeggezin, waar u een afspraak mee maakt om kennis te maken met het pleeggezin en de kitten(s).
Hierna volgt een bedenkperiode van een paar dagen. 
Daarna wordt er een afspraak gemaakt om de kitten(s) te komen brengen, zodat het pleeggezin ook ziet waar ze terecht komen.
Chip wordt door ons 2 weken na plaatsing overgeschreven op uw naam.