Bob en Marley

Geboortedatum : +/- 12 december 2020
Geslacht : Beiden katers

Begin februari 2020 zijn Bob en Marley uit een verwaarloosde situatie bij ons pleeggezin gekomen.
Beide waren ze graatmager en zaten onder de vlooien. Daarnaast bleek Marley ook een vorm van acné of een allergische reactie te hebben op iets.

Ondanks hun hele slechte start, hadden ze al snel het vertrouwen in ons gevonden. Ze hebben zich ontwikkeld tot 2 ontzettend lieve aanhankelijke katers.
Ze zijn allebei zeer verzorgend naar de andere pleegkittens, waaronder een dagelijkse wasbeurt voor de kittens.

Marley blijft erg gevoelig voor stress, plastic en stalen bakjes, vooral zichtbaar in het gezicht. Gelukkig is dit goed onder controle (te houden).
Bob is erg lief en sociaal naar zowel mens als dier, vindt het heerlijk om lekker in de tuin te spelen, maar ook om te kroelen met de baasjes, echter heeft Bob een klein probleem..
hij plast nogal eens buiten de bak, dit doet hij willekeurig en met name op stoffen voorwerpen die op een plek liggen waar ze niet horen.

Marley is een rode half langhaar en Bob een zwart-witte korthaar.
Een afgeschermde tuin is een pré.

Wat zoeken wij?

Wij weten dat het een lastige adoptie wordt maar toch zoeken we een gouden mandje zonder kleine kinderen, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan beide katers.
Bob en Marley zijn niet persé bang voor kinderen, eerder nieuwsgierig, echter denken dat wij dat stress bij beide katten hun weerslag heeft, bij Bob met het ongewenst plassen en bij Marley met de uitslag.
Ook moet de toekomstige adoptant er rekening mee houden dat er wel eens op ongewenste plekken wordt geplast en dit niet erg vindt.

Ben jij die speld in de hooiberg die een plekje heeft voor Bob en Marley, dan weten wij zeker dat jij een fantastisch duo in huis krijgt met een kleine handicap.


Adoptieprocedure

Stichting Dierenwelzijn Walcheren besteedt veel zorg en aandacht aan de dieren die wij opvangen.
Na een medische gezondverklaring worden ze verder gesocialiseerd in pleeggezinnen waarna ze geadopteerd kunnen worden.
Kittens en konijnen gaan bij voorkeur per koppel, in enkele gevallen zijn er mogelijkheden om een kat of konijn alleen te plaatsen.

Katten worden ontwormd, ontvlooid, 2 x gevaccineerd, gechipt en op een leeftijd van 5 maanden gecastreerd.
Wij vragen een vergoeding van € 125,00 per kat en € 25,00 per konijn.


lEUK ARTIKEL? dEEL VIA :

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest